Speedbody

HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! MÁR HETI 2 X 20 PERC RÁFORDÍTÁSSAL NÉHÁNY HÉTEN BELÜL ELÉRHETED CÉLJAIDAT!

Az EMS (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) készülékek legújabb generációját alkalmazzuk, mely kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat. Ez a módszer nemcsak biztonságos, de rendkívül hatékony is, mivel a testizomzat 90%-átvonja be munkába és egyaránt edzi a látható, valamint a mélyen fekvő izmokat. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és az ízületeket megterhelnénk. Aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével erősítjük a 20 perces edzésprogram hatását. A világ egyikleghatékonyabb edzésmódszerének segítségével javuló erőnlét, állóképesség, szálkás, tónusos izomzat érhető el rövid idő alatt – mindamellett, hogy az intenzív edzés rendkívül gyorsan beindítja a fogyást és így segít a plusz kilók látványos leküzdésében. Nagy hangsúlyt fektetünk személyi edzőink magas szaktudására, így az edzésen a tréning céloknak megfelelően mindenki személyre szabott tanácsadásban, gyakorlatsorokban, maximális odafigyelésben és motivációban részesül.

• Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszön-hetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció.
• Jobb közérzet kialakulása: stresszhormon–szint csökkenése és boldogsághormon–szint növekedése.
• Deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése.
• Zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír–izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is.
Kötőszövetek vérellátottságának javulása, cellulit tüneteinek és okainak csökkenése, vér– és nyirokkeringés fokozása.
• Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport.
• Ín– és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik.
• Izombeli hiányok és diszbalansziák kiegyenlítése. Vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció.
• Sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság növelés.
• Biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a Speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságos működését.